Есен в цветарница E-cvete.com

есенни букети от цветя

🍁🍂🍄 Есента идва и това се усеща все повече! 

Нетърпеливи сме да закрачим с усмивки и настроение из шарените алеи от листа, танцуваши под диригенството на необуздаемия есенен повей!

Нетърпеливи сме и да Ви представим новите си букети от цветя, "облечени" в подходящи за сезона цветове. В понеделник - 19 септември, ще ги откриете в нашия онлайн магазин за поръчка на цветя и доставка на цветя - E-cvete.com

🌼 Онлайн магазинът ни ще посрещне понеделник с нова, завладяваща колекция от букети и цветни комппозиции, съобразени с най-шарения сезон. Основните цветове ще са оранжево, жълто и червено, а зеленините, както винаги, са свежи и умело подбрани за завършен и цялостен вид на композициите от цветя. Вижте категорията "Есенни букети" в цветарския ни магазин от следния линк: Поръчка на есенни букети - https://bit.ly/3Bix0Lq

🎈 Предлагаме Ви да добавите и бутилка хубаво, червено вино към избрания цветен букет - гаранция за положително настроение и голяма усмивкa от страна на любимите ви хора. 

Бъдете здрави, щастливи и се насладете на предстоящите шарени месеци! А когато имате нужда от експресна доставка на цветя - посетете шарената ни цветарница. Пролет, лято, есен или зима - ние сме до Вас! И благодарим за доверието Ви!

E-Cvete.com 

"Вие дарявате радост и щастие, ние само помагаме!"