Кошницата с цветя - защо да изберем нея

Кошницата с цветя - символ на любовта и просперитета 

В съвременната флористика това е най-оригиналната, със своя естетичен вид, цветна аранжировка. Този романтичен подарък е изпълнен с дълбок смисъл и пожелания.




Сама по себе си, пълната кошница символизира изобилието и щедростта на земята. Когато е запълнена с цветя, тя приема нова символика, свързана с богатството и пълнотата на живота, защото красотата на растенията в нея, даряват успехи и късмет.

За разлика от стандартният букет, кошницата изглежда много по-пищно и величествено. Тя е подходяща за всеки повод или празник. И най-важното, решава един основен проблем – може да се постави навсякъде, за което не са необходими вази.

Подарете голяма кошница с екзотични цветя

Ако сте решили да подарите цветя на близък или приятел, комуто предстои пътуване, дори и ако той е ценител на необичайното и екстравагантното, тогава екзотичните растения ще бъдат оценени по достойнство. Кошницата с цветя е чудесен подарък за сватба, годишнина, рожден ден, фирмено събитие или романтична вечер. Запълнена с композицията от екзотични растения, тя ще бъде символ на нов поглед към света, наблягайки на ярките му краски и ще покаже вашето уважение към любимия човек.

Поради специфичния си дизайн, този подарък дълго време ще радва своя собственик с красотата и свежестта на цветовете си. Растенията остават свежи за дълго време, защото, поставени на специална подложка, запазват своята привлекателност и цветове, особено ако се пръскат периодично с вода. Цената на кошницата с цветя е сравнима с цената на цветята в нея, но подредената композиция изглежда доста по-прилично.

Поръчката на кошница с цветя и доставка на кошница с цветя е толкова лесна, колкото и поръчката на букет. Правилата за избор и комбиниране на растенията са сходни в много отношения. Има цветни композиции за жените и мъжете. Необходимо е да се вземат под внимание възрастовите особености на получателя, предпочитанията му към отделни цветя и целта на подаръка. С всичко това брилянтно ще се справят нашите квалифицирани цветари. След като се съобразят с вашия избор, те ще приемат поръчката ви, кошницата ще бъде аранжирана с необходимите цветя и доставена до избраното от вас място, в точно уговорения час.

Напоследък е популярно хобито да аранжираме цветята у дома, след като сме закупили пайети и аксесоари за самостоятелно приготвяне на флорални композиции. По този начин човек се стреми да създаде неповторим подарък. Но не всички имат необходимото въображение и подготовка, защото нашите флористи са в състояние да създадат уникални композиции, съобразени с вкусовете и изискванията на всеки.. Препоръчително е да си купите кошница с цветя от нашия онлайн магазин, доверявайки се на нашите експерти, които имат богат опит в този бизнес. Цветните аранжировки от нашите майстори създават домашен уют, с излъчването си на благополучие и просперитет. Противно на общоприетото схващане, могат да се закупят при нас и по-евтини, малки кошници с цветя, което е истинско предизвикателство. Всичко зависи от размера, количеството и сортовете растения, които се използват при създаването на композицията, наличието или липсата на аксесоари. Но дори и в закупената семпла кошница с цветя, композицията, създадена от нашите цветари , допринася за много радост и емоции. Вашият подарък ще покаже, че не само сте закупили някакви цветя, но с избора си на красивата кошница вие сте вложили чувствата и уважението си. Всеки, получавайки такъв подарък ще бъде щастлив, а заедно с него и вие!

Основната цел на е да помогнем на нашите клиенти да изразят чувствата си чрез прекрасния свят на цветята!