Цветя за Вашата зимна приказна сватба

Цветя за Вашата зимна приказна сватба



Кой е казал, че през зимата е много студено и не е време за сватба?!

Въпреки че са по-малко и по-рядко в сравнение с летните сватби, зимни церемонии наистина могат да се възползват от всичкия блясък и обаяние на сезона, да бъдете със семейството и приятелите, с близките и познатите на това празнично събитие. Дори сватбените агенции да Ви уверяват, че няма да има някои от цветята и че са по-скъпи, не е така. И през зимата повечето от цветята са налични.

Да, ако се вгледате в градината, изглежда, че изборът на зимни цветя е ограничен, но много разновидности са на разположение през цялата година, защото се отглеждат в оранжерии.. Например рози, лилиуми и гербери - любимите ни сватбени цветя, които са известни като летни цветя, могат да бъдат доставяни през цялата година. Зимните сватбени букети и аранжировки могат да изглеждат блестящо като се използват лилиуми или хризантеми, които са на разположение през цялата година.

Докато цените за зимните сватбени букети могат да са малко по-завишени, то има страхотни предложения със сезонни цветя. Какъв по-добър избор от червени или бели амарилиси за допълнителен ефект, а защо не и коледна звезда или джел, допълнени със зимни зеленени – клончета от ели и смърчове.

Има и много разновидности на лилиуми или орхидеи, които могат да допринесат за красивия екзотичен облик на зимните сватбени букети, като използването им няма да ги оскъпи.

Зимни Булчински Букети

Снежно бял или много светъл цвят на слонова кост ще доукраси цвета на кожата на всяка булка и ще бъде най-добрия фон за светли, ярки цветове и ще съживи иначе едноцветните сиви зимни нюанси. При избора на Вашия зимен сватбен букет – изберете следните цветове – нюанси на бяло, наситено зелено, нюанси на меден или червен цвят или бордо.

Цветя за Бутониери и корсажи

Продължете сезонната тема със спрей рози, съчетани с джел или плодовете му или експериментирайте с екзотични цветя като орхидеи или азиатски лилиум.
Цветя за аранжиране на масите

Ако предпочетете Вашата сватба да е през зимните месеци, помещението и масите вече ще бъдат декорирани в червено и зелено, което е характерно за сезонни събития по това време, но Вие не трябва да се ограничавате само в тези цветови схеми. Бели, метални или сребристи цветове ще допълнят вашата празнична обстановка, а допълнителен цвят може да се добави чрез леко напръскване на венчелистчета, за да се придаде характерния за зимата блясък.

Свещите са изключително препоръчителни, за да добавят топлината и светлината на празничната обстановка. Леки кристални декорации, стъклени камъчета или дребни сухи елементи ще допълнят обаятелността на празничното събитие. Ябълки – естествени или от восък, борови шишарки или канелени пръчки също биха били подходящи за празничната украса на масите. За повече идеи и вдъхновение за вашата сватба - посетете нашия онлайн магазин.