Доставка на цветя и подаръци за Коледа


Коледните песни вече отекват в далечината, примесени с медния звън на коледни камбанки и ето, че се озоваваме в навечерието на най-светлия християнски празник - Рождество Христово. Празник с традиции, с положителна атмосфера и празнични усмивки. Ден, в който семейството е обединено, заедно посреща утрото и продължава с усмивка денят. Ден, в който получаваме и даряваме подаръци. В този контекст, флористите от E-cvete.com предлагат за Вас уникална празнична колекция от цветя, букети, коледни звезди, подаръци и кошници с лакомства, подаръци и плодове.

Подаръците, букетите и останалите коледни предложения може да разгледате на адрес - Коледни цветя и подаръци . Категорията е разделена на четири подкатегории, според аранжимента и продуктите в тях.

Може да поръчате и красиви, големи коледни звезди (около 40-50см) - самостоятелни или в комбинация с вино, шампанско, шоколади или пък кошничка с плодове. За допълнително коледно настроение предлагаме и празнични аранжировки от свещи, коледна зеленина и украса за масата или бюрото в офиса.

Всички предложения са с безплатна стандартна доставка в България, която се извършва с личен куриер на цветя и букети.

Може да направите поръчката си бързо и лесно в нашия онлайн магазин за цветя или да се свържете с нас на телефон 0877112600 за допълнителна информация.