Доставка на цветя с куриер - защо, на кого и кога?

Доставка на цветя и поръчка на цветя - защо, как и на кой?
В следващите редове ще се опитаме да запълним чувството на празнота в отговорите на тези няколко въпроса.

Да получиш цветя от любим човек е винаги желан подарък. Цветята са красиви, пъстроцветни и нежни. Колкото и банално да звучи, ако не можем да изкажем нещо с думи, ако се притесняваме или не намираме такива, то тогава на помощ идват именно цветята. Те са онзи подарък и мил жест, които предизвикват усмивка и радост.

Поводите за поднасяне на цветя са много. Те са част от ежедневието ни и всеки ден е подходящ за подаряването на цветя или букет - дори и без повод.Най-честите поводи за подаряването на цветя са:

- рожден ден - кратко, точно и ясно послание. За този повод изберете красив и пъстър букет с обилна зеленина. Може да го комбинирате с балони или кутия вкусни шоколадови бонбони.
- романтика - цветя за влюбени - задължително. Дамата на Вашето сърце с удоволствие ще приеме букет от алени червени рози - без значение колко е голям и пищен, той ще нашепва "Обичам те" всеки път, когато тя го погледне. Напомняйте за себе си с цветя или букет, когато не сте в състояние да сте близо до любимия си човек - така чувството на самота ще бъде в пъти по-малко.
- годишнина/юбилей - в този случай цветята са символ на уважението към личността. Изберете букет с нестандартна форма и екзотични цветя. Оригиналността на такъв букет казва на получателя му, че той е уникален, специален и скъп за Вас човек.
- подаряване на цветя без повод - разбира се, че да. Може да изпратите цветя на Ваш близък или скъп човек без повод - дори е задължително. Моментите, в който се сещаме за приятелите си, без за това да има определен повод, са тези, в които засвидетелстваме нашето голямо приятелство и чувство на нужда от тях.





Стане ли въпрос за подаряване на цветя изниква и един друг важен въпрос - как да поднесем цветята - лично или да изпратим букет с куриер. Привържениците на услугата по доставка на цветя са в пъти повече и може би имат право. Поръчката на цветя е лесна, не изисква много време и средства и е достъпна от всяка точка на света. Това е възможно благодарение на стотиците онлайн магазини за поръчка на цветя и продажба на цветя. В България магазините за цветя в интернет са десетки, разположени са на територията на цялата страна и голяма част от тях предлагат качествена и професионална услуга в цялата страна. най-важното при доставката на цветя с куриер е моментът на изненада. Ето и един пример - ставате сутрин, правите бърза поръчка в онлайн магазин за цветя и отивате да си пиете кафето с любимия човек. След 2-3 часа, нищо не подозиращ, той/тя получава цветя на работното си място или в дома, без да е очаквал/а това. Секунда след това, радостно Ви обяснява по телефона как букетът е невероятен, как го е приела с треперещи ръце и Вие усещате вълнението и усмивката му/й през телефонната слушалка.

Разбира се, хората, които предпочитат да подарят цветя или букет лично също са прави. За тях цветята и тяхното подаряване са част от мил, личен и интимен жест и в този спектакъл, те са основните актьори.

Няма строго определение на кого трябва да подарите цветя: на майката, на любимата, на колежка и т.н.. Цветята и букетите са преди всичко жест на уважение и положителни чувства и емоции, те допринасят за радостното настроение през деня в дома и офиса. Също така, няма значение дали се срещате с човек от ден-два или по-малко от седмица. Подарете една роза с усмивка или пък малко букетче от пролетни цветя, ако сезонът го позволява - гарантираме ефект. не робувайте на клишетата и табутата, че мъжете не трябва да получават цветя - нима те не заслужават уважение и усмивка :). Специално за представителите на силния пол сървременните флористи и магазини за цветя предлагат невероятни букети - от стрелиция, антуриум, гербери или красиви фигури от цветя, избирате Вие. Допълнете букета с бонбони или бутилка марков алкохол и ще видите каква романтика ще избликне от на пръв  поглед коравия мъжкар :-).

Като извод от горните редове можем да заключим, че цветята са винаги желан подарък. Самостоятелно или в комбинация с нещо друго, те засвидетелстват думите и желанията Ви, карат получателят им да се усмихне и разведри, да почувства сигурност и желание и да усети, че е истински обичан и ценен. дали поднесени лично или с доставка на цветя от куриер - избирате Вие, но и в двата случая - важните сте двама - Вие и получателят.
Обичайте се и бъдете обичани.

E-Cvete.com - Вие доставяте радост и щастие, ние само помагаме!