Доставка на цветя за Коледа

Доставка на цветя и избор на подарък за Коледа

Започна обратното броене в очакване на най-светлия и изпълнен с надежда, любов и доброта празник - Коледа!

Обзети от празнична еуфори, нямаме търпение да споделим с Вас много, много информация. На страниците на E-cvete.com, тук и в профилите ни в социалните мрежи ще намерите статии, публикации и видеа на коледна тематика. Очакват Ви най-различни празнични съвети, напътствия, промоции и любопитна информация за всичко, свързано с цветята, коледните подаръци и предлаганите от нас коледни букети и коледни кошници с цветя.


Признаваме си - обичаме класациите на тема цветя, както и информацията за тематичните продукти за даден празник, получател, събитие. Започваме тазгодишната коледна информационна кампания с точно такава статия - 5 оригинални подаръка за Коледа

Коледна звезда в саксия
1. Коледна звезда - няма как да не сте запознати с един от символите на Рождество - Коледната звезда (Poinsettia). Наближат ли зимните месеци, тя почва да грее в всеки един офис, магазин, дом. Нейните ярки, червени, леко натрапчиви листенца, придават празничен вид на заобикалящия ги декор. В комбинация с оригинална коледна кашпа, Коледната звезда се превръща в един задължителен подарък, който ще зарадва семейството, приятелите или пък колегите в офиса, ще внесе празничен дух и ще подсети всички, че идва един от най-прекрасните празници в годината - Коледа. Достъпната цена на цветето в саксия е още един плюс, от който да се възползвате. Дали като самостоятелен подарък, аранжирана в кошница с плодове и/или други растения или поставена в луксозна кутия / кошница, заедно с вина, шоколадови лакомства и други подаръци, Коледната звезда ще стопли сърцето на всеки, който я поеме в обятията си. Тя ще премахне разстоянията между Вас и ще изпълни душата Ви с мир, благодарност, спокойствие и надежда. Това е духът на Коледа! Това е магията на Коледната звезда! 
 

Празничен коледен венец
2. Коледни венци - "Коледа е тук!" - нашепва прекрасен коледен венец от елхови клонки, закачен на входната врата. Неговият аромат на свежест Ви обгръща в успокояваща прегръдка, а празничната декорация по него, толи и радва сърцето Ви! Посланието е само едно -"Празник е! Заповядайте и нека днес бъдем заедно!".
С всяка изминала година коледните венци стават задължителна част от коледната украса и празничното оформление на дома или офиса. Те са оригинален и повече от подходящ подарък за празника. Tе се изработват в основна зелена тоналност, но много често можем да видим и коледни венци в червено или в бяло. Ако търсите изкуствени коледни венци - посетете магазините за битови стоки, сувенирните магазини или пък магазините за подаръци. Но ако искате да впечатлите някой с венец от естествени материали - направете онлайн поръчка на коледен венец или посетете най-близкия магазин за цветя. Коледните венци се изработват от сезонна зеленина - клонки на иглолистни дървета, панделки, сухи плодове, шишарки, изобилие от коледни играчки и камбанки, спрей за сняг, както и всякаква друга коледна декорация.



Коледна аранжировка
3. Коледни аранжировки - рядко има празнична трапеза без коледна аранжировка на нея. Малка или голяма, кръгла или издължена, тя придава празничност и завършен вид на коледната украса в дома. Коледните аранжировки са много разнообразни. При тях няма установена форма, цвят или съставни елементи. Най-често флористите и магазините за цветя залагат на традиционни коледни аранжировки от коледна зеленина, панделки, рози, мини геребери, хризантеми, карамфили, свещи - тънки и дебели . Аранжировките са изработени най-често върху пиафлора - специална гъба, която запазва трайността на цветята. Често срещани са и аранжировките, изработени в стъклен съд. Те са по-официални и обемни, но и тяхната цена е малко по-висока заради използвания съд. За да стане по-пъстра и празнична, към една коледна аранжировка се добавят различни коледни играчки и шишарки.
 

Коледен букет от цветя
4. Коледни букети - коледните и новогодишни празници предлагат една съвсем различна линия за аранжиране сред букетите и композициите от цветя. Като цяло, във всеки букет откриваме специфичната коледна зеленина - елхови и борови клонки, илекс, както и мнпожество коледни играчки - малки или големи, различни резенчета сушени плодове, шишарки и други. Основните  цветя, използвани от цветарите, са розите, хризантемата, цветове на лилиум и амарилис. Букетите са кръгли, средни на големина и завършени с голяма сатенена панделка или коледна опаковъчна хартия. Цветовете, предпочитани от флористи и клиенти, са червено и бяло.




Коледна кошница с подаръци
5. Цветя и подаръци - направете оригинален и ефектен коледен подарък за цялото семейство. Предлагаме Ви комбинация от Коледна звезда, бутилка вино и шоколадови бонбони, впечатлете с оригиналност с празнична коледна кошница с плодове или пък създайте романтична празнична атмосфера с букет от рози и коледна кошница с вина и сирена. Предлагаме за Вас различни празнични продукти - коледни кошници с подаръци, кошници с плодове и коледна зеленина, кошници с цветя, декорация и плодове. Всички те - украсени подобаващо за предстоящия празник. Коледната зеленина подчертава празничния дух, а щарените, лъскави играчки, завършват цялостната композиция, която ще спомогне празникът да се настани и остане в дома Ви за по-дълго време.


Коледа е празник на цялото семейство. Бъдете усмихнати и щастливи, веселете се и споделяйте празничния дух. Украсете дома си с цветя, подаръци, празнични светлини и коледни мотиви и нека той бъде онова уютно кътче, в което ще прекарате празничните дни. Ако нямате време и възможност за обикаляне по магазините - свържете се с нас. В нашия онлайн магазин за цветя и доставка на цветя ще намерите десетки предложения за подарък, както за специален повод като Коледа, така и за всеки един ден от делника.