Доставка на цветя гр. София


Желаете да изпратите букет от цветя в София и околните градове и села, но се намирате в друг град в България... Това не трябва да Ви затруднява. С развитието на технологиите и комуникациите всичко вече е повече от лесно и бързо. Възползвайте се от предлаганата услуга за доставка на цветя и букети в гр. София. Нашата фирма разполага с три магазина за цветя в гр. София и работи с лични куриери. Можем да изпълним експресна доставка на цветя в гр.София за 2-3 часа, спрямо адреса за доставка и избрания букет, кошница или композиция
На Вашето внимание предоставяме пълен каталог от цветя, композиции от цветя, различни букети и причудливи фигури от цветя за доставка в гр. София на напълно безплатна цена:


Букети за гр. София – може да избирате от разнообразни като форми, цветове и видове цветя – предлагаме доставка на букети от рози, букети от лилиуми, букети ор гебрери и хризантеми. Доставката на букетите се извършва с личен куриер и е безплатна, ако е поръчана предния ден.
Кошници с цветя  за гр. София – доставката на кошниците с цветя се извършва с наш куриер, директно от магазина за цветя. Тя е безплатна, стига поръчката да не е направена в деня за доставка – тогава нейната доставка е експресна и се заплаща – 5.00лв. Кошниците с цветя се аранжират върху специална гъба, която носи името пиафлора и запазва свежестта на цветята дни наред. Може да изберете какви цветя да попаднат в кошницата – рози, гербери, орхидеи, лилиуми, антуриуми и т.н.

Композициите от цветя за гр. София – разнообразни и оригинални – тези продукти от нашия каталог са достъпни за доставка на цветя в София и областта. Особеното при тях е че са с причудливи и разчупени форми, за тяхната направа се използват сухи елементи и допълнителни материали,  в тях се вграждат бутилки вина, бонбони и т.н.

Букети от бонбони за гр. София – нашите магазини за доставка на цветя в София предлагат и букети от бонбони. Желателно е да направите Вашата поръчка един по-рано, за да може да бъде приета без притеснение. Букетите от бонбони се доставят с лични куриери в гр. София и няма допълнителна такса освен, ако не сте направили поръчката си в деня на поръчка.

Кошници с подаръци и плодове – те се доставят с лични куриери и се аранжират от нашите флористи в гр. София, минути преди да бъдат прехвърлени за доставка към получателя. Така ние гарантираме тяхната свежест и визия.

Може да разгледате подробния ни каталог на адрес: http://e-cvete.com/bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.