Достъпен магазин = успешен магазин

Какво искаме всички,когато отидем да пазаруваме - да влезем в магазина, знаейки от какво се нуждаем, да го вземем от достъпното му място, да се консултираме с някой за качествата му, да преминем бързо през касата и да си тръгнем поживо, по здраво , зарадвани от бързата си покупка!

Въпреки че пазара на цветя, особено в интернет, е залят от редица магазини и фирми, малко са тези , които могат да предложат подреден каталог и лесен метод на поръчка, изчистен от ненужни и затормозяваши регистрации, потвърждаване на мейли и т.н.

В тази връзка нашите администратори наблегнаха на изчистения дизайн, лесните за попълване полета и функционалността за плащане и доставка. Оше с влизането в сайта ни Вие се натъквате на най-продаваните ни предложения, над тях в тематични категории са подредени всички продукти - от букети и цветя до подаръци - ако желаете разглеждате ги според видовете цветя, ако желаете - по цвят, а за по - предвидливите сме поставили и категория по цена :)

Процесът на самата поръчка е лишен от всякакви мейли за потвърждение и ненужни регистрации - влизате директно като госта на нашия сайт ( ако желаете можете и да се регистрирате) , въвеждате данните на получателя и хоп - вече сте почти готови. Преминавате към плащането и там не губите много време , защото фирма за доставка на цветя Е-ЦВЕТЕ предлага множество и разнообразни методи за плащане на своите клиенти - от дебитни карти, банкови трансфери, телеграфен запис, пощенски запис, международни фирми за паричен трансфер, наложен платеж - с други думи - за всекиго по нещо!

Буквално за 3 минути и вече сте получили мейл от нас , че поръчката Ви е приета и ще бъде доставена в посоченото от Вас време.

Лесно и бързо - това е девизът , който ни движи напред!