Доставка на цветя с личен куриер до адрес


Вече е възможна доставка на цветя и букети в цял свят.

Всичко става повече от лесно - намираш онлайн магазин за цветя, избираш си букет или кошница с цветя, плащаш с банкова карта и готово - очакваш момента на получаване на подаръка със затаен дъх. 

Но понякога реакцията от другата страна не е това , което очакваш - за съжаления цветята са пристигнали в доста отчайващо състояние - я измръзнали или пък "сварени" , я някоя ваза е станала на парчета , кошницата с плодове прилича повече на компот :) и т.н. , и т.н. ...


Да, за съжаление все още има какво да се желае в доизпипването на доставката на продуктите закупени от Вас - нашите клиенти. Все още недоразвитата за съжаление у нас и не дотам рентабилна система за доставки чрез използването на куриерски служби водидо загуба на радост и щастие при Вас и на пари при нас.

Затова ние от E-cvete.com нямахме друг избор освен да модернизираме цялата система и да инвестираме в новаторското и свежото - т.е. използвахме развития европейски модел за доставка на цветя - осъществяваме доставките на цветя с лични автомобили и не използваме спедиторски фирми, които имат основно друга специализация, но не и да носят и пазят цветя - не желаем да коментираме дали не губим от това, защото понякога доброто отношение и лоялност към клиента, избрал нашия магазин за цветя е далеч по-важно от 3-5 % загуба или печалба.

С използването на лични автомобили за доставката на цветя ние гарантираме на нашите клиенти винаги свежи цветя и букети, приготвени няколко часа , преди тяхната доставка, перфектно качество на закупените продукти и разбира се, срочност и точност в изпълняването на поръчката. Не на последно място, бихме добавили и усмивката на куриера , който поднася цветята.

Казват , че понякога крачката назад е просто начин да се засилиш - така разбираме ние инвестицията в нашия скромен автопарк!

С усмивка,
Е-Цвете